Проєкт вигаданий таким чином, щоб продемонструвати кожному відвідувачеві ці краєвиди. Внутрішній простір облаштований, як три платформи, що є одночасно підлогою, ліжками або лавками. Про це архітектурне диво пише тематичне видання Archdaily.

До теми Годинник із зозулею: у В'єтнамі побудували помешкання дивної форми – фото

Дві протилежні платформи з'єднуються до вхідного простору, завдяки чому дев'ять відвідувачів можуть сидіти один навпроти одного.


Вигляд зсередини будинку / фото: Archdaily

Будівлю побудували в умовах обмежених ресурсів та у складних високогірних умовах.

Дивіться відео чудернацького дому:

Основним завданням у будівництві було саме транспортування, зрештою, для перевезення будівельного матеріалу на ділянку знадобився військовий гвинтокрил.


Розташування будівлі вражає / фото: Achdaily

Той факт, що один із головних архітекторів – досвідчений альпініст, зіграв вирішальну роль у дизайні біваку, підвищивши якість архітектурного задуму.


До будівництва доклались й волонтери / фото: Achdaily

Архітектори студії "Фільтр" також додали свій внесок у його будівництво на місці разом із членами місцевого альпіністського клубу "Железничар", зробивши це справжнім проєктом, орієнтованим на громаду.