Дизайнери сподіваються, що будівля зможе вписатися в природу, зберігаючи при цьому власний стиль, пише Archdaily.

Читайте також: Вплив індустріалізму: в Польщі побудували багатоповерхівку з маленьким бюджетом – фото

Як зазначають дизайнери, вони зробили акцент на покрівлі задля того, аби будинок не виділявся, а навпаки –міг вписатись у довколишній ландшафт.


Зона для відпочинку розташована посеред будинку / фото: Archdaily

Вони спроєктували спеціальний отвір у даху та посадили там дерево – все для того, аби облаштувати зону для відпочинку та прийнятті сонячних ванн.


Місце розташування будинку – вишневі сади / фото: Archdaily

Таким чином, будиночок може вписатись у ряд вишневих дерев, що оточують місце розташування об'єкту та гори. Розробники певні, що будівля стане символом міста і буде близька людям, що намагаються стати одним цілим із природою.