Подвійний фасад допомагає регулювати температуру всередині будинку. Він також розроблений з можливістю повністю відкритих розсувних дверей для поперечної вентиляції та напіввідкритих варіантів відмикання, пише видання Archdaily.

Читайте також – Нескінченність не межа: величезна екологічна школа з Індії з велодоріжкою на даху – фото

Ступінь перфорації контролюється розмірами отворів, вони розташовані під різним кутом.


Архітектурний план котеджу в Сінгапурі / Фото Archdaily

Теплове навантаження та кондиціонування будинку мінімізовано, а охолодження здійснюється за допомогою поперечної вентиляції.


Отвори у фасаді відповідають за вентиляцію / Фото Archdaily

Інтер'єр будинку складається із серії добре пропорційних житлових приміщень. На першому поверсі вітальня та їдальня – вони переходять в сад та басейн.


Спальня виглядає доволі мінімалістично / Фото Archdaily

Сімейний номер на другому поверсі потім перетворюється на гостинний гостьовий набір, а коридори стають бібліотеками. І тераса на даху з панорамним видом на околиці.


Сходи ведуть на терасу / Фото Archdaily

Дизайнери впевнені, що такий "зелений" та екологічний будинок може змінити уявлення людей про грамотне використання невідновлюваних ресурсів Землі.

Дивіться більше фото будинку із фасадом-решетом: