Команда архітекторів дослідила спадщину Сегала, його підхід через документальні фільми в його творчості, дослідження власних сайтів та тексти, написані Сегалом та іншими про його твори, пише видання Deezen.

Читайте також: Гори і океан: затишний будиночок подалі від цивілізації у Чилі – приголомшливі фото

Для того, аби не зіпсувати попередній дизайн, автори вирішили використовувати дерев'яний брус, а також ряд повторних елементів, хоча це не буде модульна конструкція.


Будинок планують розширити вдвічі / Фото Deezen

Ми впевненні, що можемо зробити так, аби розробка та деталізація полегшила процес збірки конструкції, не вдаючись до невикористання модульної конструкції, адже для такого масштабного проєкту це неприпустимо,
– розповіли у студії.

Натомість легкодоступні матеріали, а це переважно високе дерево – заздалегідь оброблять, без втручання на місці.


Фасад буде виключно із дерева / Фото Deezen

Загалом, розширення по всій площі вдвічі збільшить розмір будинку, з 166 квадратних метрів до 300 квадратів. Розширення утворюватимуть зигзагоподібний маршрут через будівлю.


Проєкт перебудови старого дому Сегала / Фото Deezen

Первісна будівля була економічною, простою, вишукано викладеною, практичною та функціональною. Однак значну частину первісного варіанту дизайну будинку довелось змінити.


Всередині буде багато сонячного світла / Фото Deezen

Задня частина прибудови залишається відкритою, але її зможуть бачити лише сусіди.