Своєрідне "зелене серце", яке, як і сауна у формі яблук, плавно інтегрується у ландшафт. Оздоровчий заклад – нова центральна частина готелю, не має фасаду на північному боці, натомість він вписується у природний зелений схил, пише видання Archdaily.

Читайте також: В скелі, лісі та на вершині гори: 5 гігантських меморіалів родом з соціалізму – фото

Вхід у новий спа-центр – це вигнута напіввідкрита бетонна оболонка, яка прилегла до ландшафту та розроблена приголомшливим порталом зі старого дерева.


Вхід до комплексу круглої форми та оброблений деревом / Фото Archdaily

Південна частина оздоровчого простору, з іншого боку – скляний і сталевий фасад, який зникає під ковдрою зелені на даху. Сталевий навіс, на якому розташовані запашні квіти жасмину, виступає територією, де вирощують яблука.


На території житлового комплеку розкішні сади / Фото Archdaily

Гамаки з пухнастими подушками, які також можна побачити в оздоровчій зоні, надають спокійний, заміський колорит.


Всередині дому є відпочинкова зона із каміном / Фото Archdaily

Природа та особливості регіону відіграють важливу роль в дизайні інтер'єру. Дерев'яна обшивка, фрезерування та грубі натуральні волокна використовуються у всьому внутрішньому декорі – матеріали проходять червоною ниткою по всіх приміщеннях.

Більше фото стильного та сучасного житлового комплексу: