Для вирішення цієї ситуації до передньої частини існуючої будівлі додали нову конструкцію, яка об’єднує всі три житлові будинки, пише видання Archdaily.

Читайте також: Сонячні батареї, скло та зелень: як виглядає будівля олімпійського комітету в Лозанні – фото

Нова будівля має порожнечу, яка є напівпрозорою зовнішньою стіною і тому заповнена м'яким і природним світлом. Причина, чому автори зосередились на "яскравості", обумовлені місцевим тьмяним кліматом. На цій ділянці переважно хмарно, часто дощить, тому сонячного світла досить мало.


Освітлення будинку нагадує ліхтарик / фото: Archdaily

Стеля нахилена, щоб працювати, як відбивач при розсіяному світлі. Є прозорі нерухомі акрилові плити, які розділяють теплове середовище першого та другого поверху, дозволяючи проникати світлу. Старе підвіконня, розташоване на другому поверсі, використали як поруччя.


Дизайн всередині виглядає цілком футуристично / фото: Archdaily

Вночі напівпрозорий фасад схожий на ліхтар, що дуже часто використовують під час щорічних фестивалів у цьому регіоні.