Таке архітектурне рішення пропонує повагу до давньої форми і має на меті підтримати скульптурний вимір конструкції, поєднуючи в собі старе і нове. Про це повідомляє видання Archdaily.

До теми: Навчаючись у природи, в Тайвані побудували будиночок у вигляді гнізда – фото

Щодо вторинного рівня будинку, сильно зміненого з часом, проєкт пропонує легкі перекоси і на з'єднувальній лінії між основним корпусом і меншим, розмістили глибоку щілину на узбережжі, щоб створити кілька лоджій.


Будиночок розташований посеред пляжу / фото: Archdaily

Вся конструкція облицьована в кожній частині, це видно в природних кам'яних блоках різного розміру, включно із шаром покриття та лоджій.


З лоджії будинку відкривається неймовірний вид / фото: Archdaily

Запропоноване архітектурне рішення прагне до підсвідомого зв'язку з прибережним ландшафтом для налаштування сучасного виміру комфорту в єднанні з природою.