Дослідницька споруда зведена у місті Лемвіг. Символом будівлі є дерев'яна хвиля, яка піднімається над головним входом і робить споруду легко впізнаваною пам'яткою.

Читайте також LEV Development відкриває новий офіс у Києві

Кліматичний центр спроєктувала архітектурна студія 3XN.


Тут вивчатимуть зміни у кліматі / Фото Archdaily

Площа проєкту складає понад 1,5 тисячі квадратних метрів. Родзинкою будівлі є відкриті громадські об'єкти та рекреаційні простори.

Інноваційні можливості / Фото Archdaily

Ключовим елементом дизайну є форма споруди. Хвиля з дерева надає будівлі сильну ідентичність. Це стає соціальним місцем зустрічі для співробітників і гостей, – зазначає Ян Аммундсен, архітектор і старший партнер 3XN.


Інтер'єр споруди / Фото Archdaily

Усередині наукова споруда пропонує також офісні приміщення, кімнати для переговорів, зони загального користування та кафе.