Альтанка розташована на березі озера, а докола лише дерева. Через невеликий прохід, архітектори подбали про великий приватний простір, а завдяки стінам із дзеркалами – можна насолоджуватись пейзажем, про це пише видання Archdaily.

До теми: Будинок-конструктор: в Бразилії звели будівлю за цифровими технологіями – фото

Світловідбивальнаа стеля дозволяє бачити озеро з висоти пташиного польоту та показує світ догори дриґом.


Тут ви можете відпочити з друзями і насолодитись краєвидами / Фото Archdaily

Reflektor створює тихе місце в парку, щоб по-іншому відкрити для себе ландшафт, місце, яке створює комфортні умови для роздумів, а також є нестандартним місцем для відпочинку.


Одночасно тут може знаходитись до 10-ти людей / Фото Archdaily

Павільйон назовні виготовили з дерева, а внутрішні стіни та стеля виконані із фанери та обшиті алюмінієвими дзеркальними плитами. Основне кріплення для альтанки – бетон.

Більше фото космічної альтанки у Франції: