Проєкт складений із садів та ігрових майданчиків, це допомагає дітям спілкуватися з природою та насолоджуватись невимушеним середовищем, в той час, коли вони проходять курс лікування, про це пише видання Deezen.

Читайте також: Екологічний та білосніжний: в Німеччині побудували інноваційний готель – неймовірні фото

Архітектори розповіли, що хотіли посіяти атмосферу добра та свята, щоб діти почували себе в безпеці та могли відволіктись від лікування.


Проєкт виглядає вражаюче / Фото Deezen

Пропозиція B + H Architects стала переможцем участі у міжнародному конкурсі для Шеньчженьської дитячої лікарні та Науково-освітнього корпусу, який ініціював місцевий уряд.


На території буде багато зелені / Фото Deezen

З лікарнею архітектурний проєкт з'єднають за допомогою мосту. Фокусним центром 13-поверхової лікарні стане каскад садів на даху та баскетбольний майданчик.


Сади на даху повинні відволікти малечу / Фото Deezen

Каскадної форми досягнуть архітектори B + H, використовуючи східчасту форму будівлі.