Шеппард Робсон завершив будівництво дерев'яного павільйону та громадського простору в рамках успішної розробки Spinningfields у Манчестері, повідомляє Archdaily.

Цікаво Хижини у лісі: сучасне робоче місце, яке відповідає на виклики часу

Площа проєкту складає 1300 квадратних метрів та займає чотири поверхи.

Зелений та надзвичайно свіжий вигляд будівлі / Фото Archdaily

Новий комплекс розташований на площі Хартмана. У ньому також передбачена простора тераса на даху та дві консолі з обох боків будівлі.

Комплекс розташований у корпоративному районі / Фото Archdaily

Будівлю звели на місці колишніх тимчасових барів, що стало усталеною та витонченою еволюцією міського простору.

Унікальний фасад / Фото Archdaily

Простір навколо комплексу також оточений газонами та деревами. У декоруванні фасаду використали плющ та декоративний мох. Нова будівля неабияк освіжає діловий район та вигідно вирізняється у навколишній архітектурі.