Збагачені азотом стічні води з рибного ставу, який знаходиться між зовнішнім фасадом будинку та внутрішньою обшивкою на першому поверсі, зрошують та удобрюють сад. Дощова вода стікає в підземний резервуар, фільтрується і відкачується назад до водойми, пише видання Deezen.

Читайте тако: Норвезьке місто Берген доповнять новим екологічним районом: фото проєкту

Проєкт передбачав знесення оригінальної будівлі та будівництво нового будинку на клиноподібній ділянці. Пластикова решітка світло-зеленого кольору утворює паркан з одного боку будівлі.


В дизайні інтер'єрі багато дерева / Фото Deezen

На першому поверсі велика веранда з оцинкованої сталі веде до великого домашнього кабінету з полірованою бетонною підлогою та ігровою кімнатою для дітей. Двері ведуть до майстерні та гаража, де можна зарядити сімейний електромобіль.


Ззовні будинок виглядає дещо хаотично / Фото Deezen

Гвинтові сходи з переробленої деревини та сталі з'єднують усі три поверхи будинку.


Фасад обробили бетоном / Фото Deezen

Перший поверх займають три спальні, ванні кімнати та пральня. У головній спальні є поворотне вікно, а інші дві спальні заповнені двоярусними ліжками та з'єднані між собою двоякими дерев'яними дверима, які можна відкрити, щоб сформувати одну велику кімнату для гостей.


Зі стелі нависають кущові вазони / Фото Deezen

Замість обіднього столу на кухні встановлений довгий прилавок у стилі острівця, який розділяє простір і виконує функцію столу для спільних страв.