Бельгійська архітектурна студія MIA architecture спроєктувала власну офісну будівлю в місті Бефай, передає World Architecture. Будівля, яка розташована посеред лісу, повністю дзеркальна, тому немов зливається із ландшафтом.

Цікаво Класика сучасності: вражаюче місце, де навчатимуться художники в Норвегії

Це реконструкція присутнього будинку, який був побудований в 1970-х роках.

Дзеркальні панелі – чудове архітектурне рішення / Фото World Architecture

Невеликий офіс площею 60 квадратних метрів побудували за 3 місяці. Він ніби "зникає" у пишному середовищі навколишніх дерев.

Завдяки дзеркалам цей офіс зовсім непомітний / Фото World Architecture

На такій обмеженій площі вдалося розмістити кабінет архітектора, зали засідань та технічні приміщення. Велике вікно дозволяє занурити співробітників у навколишнє природне середовище.

Прихований вхід / Фото World Architecture

Будівля побудована з дерев’яним каркасом та утеплена для забезпечення енергоефективності. Зручність, комфорт та навколишня краса робить цей офіс ідеальним робочим місцем.