Основною метою було пожвавити пішохідний рух на тихій вулиці. Тут сходові марші просто вмонтовані у фасад будівлі і закінчуються просто на вулиці. Таким чином випадкові пішоходи можуть комунікувати із людьми всередині, пише видання Archdaily.

До теми: Золоті тераси: в Китаї побудували розкішний хмарочос для офісу – фото

Модуль фасаду має вигляд тривимірного, а перекручений фасад створює плавний перехід від рівня вулиці до даху будівлі.


Фасад виглядає тривимірно / Фото Archdaily

Вертикальний елемент фасадного модуля працює, як жалюзі для вирішення кліматичного стану всередині.


Будівля виділяється на фоні інших / Фото Archdaily

Фасад модуля переходить, розмиваючи розділення між підлогою будівлі та внутрішнім простором по вертикалі та горизонталі.


Фасад офісу не є симетричним / Фото Archdaily

Метою було зробити вертикальний рух будівлі гармонійним і водночас незалежним від умов вулиці та контексту.