Проєкт передбачає будівництво повністю з землі та піску з кратера Рамона та каміння, пише видання Archdaily.

Читайте також: Дах Камп Ноу можуть покрити травою: неймовірні фото проєкту, який зачепить стадіон "Барселони"

Процес будівництва здійснювався шляхом пресування ґрунту – всі матеріали рівномірно стискали до потрібної консистенції.


Обсерваторія дуже вигідно розташована / Фото Archdaily

Серед іншого, Landroom посилається на звукові пейзажі. Всередині простору є вікно, на якому висить вітровий дзвін, побудований з пустельного каменю. Вікно спроєктували для того, щоб відвідувачі якомога краще відчували зв'язок із зірковим небом.


Вночі з обсерваторії особливий вигляд / Фото Archdaily

Landroom – це той простір, який надає відвідувачам відчуття свободи та простору в унікальному ландшафті.

Відео про ізраїльський Landroom від дизайнерів: